MoesHouse Интелигентен WiFi Превключвател RF433 с 3 бутона

(1 клиентски отзив)

– Не се изисква неутрален проводник
– Лесно се монтира, уникален панел от закалено стъкло, подходящ за различни видове декорации и стъклен панел, устойчив на надраскване, дава най-добрия вид, за да се съчетае с всеки дизайн на стената.
– Може да се управлява по различни начини без смущения с най-добрата стойност като управление на приложението, управление с докосване, гласов контрол и вградена честота RF433 позволява друго управление чрез RF дистанционно контролен превключвател с кодиране 1527. (Забележка: 433 RF Remote не е включено в пакета, моля, закупете отделно.)
– Нови функции в надграденото приложение Smart Life Tuya като статус на релето за включване/изключване, последното състояние при изключване и настройката на превключвателя за подсветка.
– Съвместим с Alexa и Google Home позволява свободно да контролирате свързаните си устройства чрез гласова команда, управлявайте дистанционно устройства на вашия смарт телефон чрез Smart Life/Tuya App, където и да сте.
– Поемете пълен контрол над свързаните уреди с таймери, графици и обратно отброяване (1/5/30 минути, 1 час и т.н.) с приложението; споделете контрола със семейството и приятелите за допълнително удобство.
– Поддържа само 2.4G мрежа, много по-лесен режим на сдвояване за добавяне на устройството със свързани WiFi и Bluetooth.

45.69 лв.

Сравни

Описание

Актуализация:
1: Нов режим на сдвояване с WiFi+Bluetooth
2: Включване/изключване на подсветката по избор
3: Статусът на релето се регулира при изключване

Спецификация:
Работно напрежение: 110V/220V AC
Мощност на натоварване: 3-300W/група
Тип: 3 бутона
(Забележка: Ако се използва за LED или енергоспестяваща крушка, захранването трябва да бъде по-малко от 100 W)
Тип безжична връзка: Wi-Fi 2.4GHz
RF честота: 433MHz.
Стандартен код на RF: 1527
Цвят: Бял

Review (1)

4.0
0
1
0
0
0

Add a review

  1. farook

    4star

MoesHouse Интелигентен WiFi Превключвател RF433 с 3 бутона
MoesHouse Интелигентен WiFi Превключвател RF433 с 3 бутона
45.69 лв.
- +
0